O nama

Motivirani niskim stupnjem informatizacije poslovnih procesa u Bosni i Hercegovini, mladi tim, s dosta iskustva u programiranju, managementu i komunikaciji, odlučio se upustiti u poboljšanje praćenja i analize poslovnih procesa u privatnim i javnim društvima.

Awesome Image

Firma je osnovana u svrhu digitalizacije poslovnih procesa u javnom i privatnom sektoru. Osnovana je od dva magistra struke, obrazovana na vrhunskim obrazovnim institucijama u Republici Hrvatskoj i Austriji. Motivirani niskim stupnjem informatizacije poslovnih procesa u Bosni i Hercegovini, mladi tim, s dosta iskustva u programiranju, managementu i komunikaciji, odlučio se upustiti u poboljšanje praćenja i analize poslovnih procesa u privatnim i javnim društvima. Kada se pojedini proces digitalizira i stavi u okvire koje je moguće mjeriti, dobiva se mogućnost kvalitetnijeg i bržeg donošenja odluka. Komparativnu prednost dobivaju organizacije koje procese vode elektronski u odnosu na organizacije koje to rade „pješke“.

Vizija

Guineja se vodi idejom da podaci koji nam utječu na donošenje odluka i kapacitiranost organizacije, moraju biti stalno dostupni, pospremljeni na sigurno i mjerljivi. Upravo mogućnost mjerenja i stavljanja podataka u kontekst donosi dodanu vrijednost poslovnim procesima koji se odvijaju unutar nekoe organizacije. Ta dodana vrijednost se ogleda u brzini djelovanja, točnosti, transparentnosti, mogućnošću pravljenja analiza, istraživanja, poređenja, kontrolinga te upravljanja organizacijom s najsvježijim podatcima u realnom vremenu.

Awesome Image
Awesome Image

Misija i cilj

Kontroling u današnjem ekstremno dinamičnom poslovnom okruženju osigurava detektiranje problema koji se ogledaju u niskoj produktivnosti strojeva ili ljudi, ali u ranoj fazi dok ih je još moguće sanirati. Kvalitetan kontroling je nemoguće raditi „pješke“. Podaci moraju biti strukturirani, parametrizirani, s mogućnošću stavljanja u korelaciju. Aplikacije koje će sve to obavljati za naše klijente Guineja dizajnira i stavlja na raspolaganje za probno korištenje. Želimo izgraditi poziciju u kojoj će organizacije koje koriste našu platformu smanjiti troškove, imati bolji pregled poslovanja i postati konkurentniji u odnosu na vrijeme prije korištenja platforme Aksis. Vođeni izazovima modernog načina djelovanja i dinamikom suvremenog društva, razvijamo ideje koje će nam pomoći da se lakše nosimo s velikom količinom informacija i procesa koji se odvijaju u gotovo svakoj, pa i najmanjoj organizaciji.

Želite li digitalizirati vaše poslovanje?